Gezocht: hulp in ons kattenpension.
Lijkt het je leuk om te komen helpen met de katten, wij zoeken hulp. Bij interesse graag dit formuliertje invullen en opsturen 😊

Kleinschalig Kattenpension bij Amsterdam

Aan de rand van Amsterdam, in Zaandam. Een droomvakantie voor uw kat(ten). De hele dag binnen of in de buitenren wandelen, klimmen, spelen, slapen en lekker eten.

Persoonlijke en professionele zorg

Wij letten goed op het welzijn van elke kat in ons pension. Door jarenlange professionele ervaring kunt u met een gerust hart uw kat bij ons laten logeren.

Liefde en aandacht voor uw kat.

Wij zijn echte kattenliefhebbers. Wij houden van katten. Wij wonen bij ons hotel, dus ook ’s nachts toezicht. Persoonlijke toezicht en aandacht.

Uniek: Betty’s Kattenhotel heeft 3 afdelingen:

Omdat elke kat anders is hebben wij drie soorten verblijven. Zo krijgt elke kat de beste en fijnste omgeving. Speels, rustig, of helemaal voor zichzelf.

Afdeling 1:
Jonge en Speelse Katten:

De buitenren voor jongere en speelse katten
De buitenren voor jongere en speelse katten

Deze afdeling bestaat uit een (verwarmd) binnengedeelte en een ruime buitenren, en is ideaal voor de alle goed gesocialiseerde, jongere en speelse katten. Hier kunnen ze ravotten en rennen en elkaar uitdagen of met elkaar spelen. Maar…toch zijn er ook veel plekjes om tussendoor lekker uit te rusten en ’s nachts ongestoord te kunnen slapen.

Afdeling 2:
Lekker Rustig

De buitenren van het rustige hotelgedeelte voor oudere en schuwere katten
De buitenren voor oudere en schuwere katten

Deze afdeling bestaat uit een (verwarmd) binnengedeelte en een ruimte buitenren, en is voor de oudere, rustige en schuwere katten. Hier laten de katten elkaar lekker met rust en kan iedere kat slapen, wandelen, klimmen en genieten van de rust. Ideaal voor schuwere katten of katten die op hun rust zijn gesteld. Veel klim- en klautermogelijkheden binnen en in de buitenren, maar ook veel ongestoorde uitrust plekjes.

Afdeling 3:
Gezellig Binnen

De binnenverblijven zijn ruim en gezellig.
De binnenverblijven zijn ruim en gezellig.

Deze afdeling bestaat uit een beperkt aantal gezellige binnenverblijven. Ingericht met een kattenbedje, krabpaal en ligmandje. Ruim opgezet en schakelbaar voor meerdere katten uit één gezin. Ideaal voor katten met een strikt dieet of zéér schuwe katten.

Vakantie voor katten

Ons kattenpension biedt uw kat een echte kattenvakantie. Uw kat wordt door ons in de watten (kussentjes, kleedjes en knuffelbeestjes) gelegd en vertroeteld met lekker eten. Sinds 1994 is ons kattenhotel voor veel kattengasten een vast vakantieoord geworden en zij voelen zich hier helemaal thuis.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om uw kat zo persoonlijk mogelijk te verzorgen. Daarom houden wij het pension kleinschalig. Ook in het hoogseizoen nemen wij een beperkt aantal gasten aan.

Veel aandacht

Betty’s jongste dochter, “frisse wind” en “jong en dynamisch”, Demi neemt het kattenhotel over. Demi is opgegroeid in het kattenhotel en heeft inmiddels al veel kennis en ervaring. Samen met een vast team van kattenliefhebbers. Zo krijgt uw kat lekker veel aandacht!

Lekker eten

Er staan altijd heerlijke brokjes in ons hotel. 10 verschillende smaken kwaliteitsbrokjes van Royal Canin, ProPlan en Hill’s. Katten met een andere smaak bieden wij verschillende alternatieve menu’s zoals Gourmet Gold en andere natte voeding. We kijken natuurlijk goed of de katten lekker eten.

Nooit in een hok

Wij geven uw kat vrijheid en gaat nooit in een hok. Gewoon altijd lekker rondlopen, spelen en uitrusten in één van de vele knusse mandjes met kussentjes, in de buitenren of in het verwarmde binnengedeelte.

3 afdelingen

Elke kat is anders en sommige katten hebben speciale zorg nodig. Daarom is ons kattenpension opgedeeld in 3 gescheiden afdelingen. De “normale” speelse kattenafdeling (bekijk foto’s), de rustige afdeling voor oude en schuwe katten (bekijk foto’s) en de huiskamerverblijven voor speciale gevallen en dieetkatten (bekijk foto’s).

Speelplezier

Veel speelplezier met boomstammen om in te klauteren, trapjes, kattenspeelgoed, loopbruggetjes, krabpalen, loopplanken op verschillende niveaus en lekkere wegkruipmandjes om heerlijk in uit te rusten.

Gezellig, zacht, knus.

Kussentjes en kleedjes laten uw kat lekker zacht liggen. Knuffelbeestjes maken het kattenpension gezellig en huiselijk. Maar ook oude kartonnen doosjes vinden veel katten erg leuk om mee te spelen. Kijk hier voor foto’s van onze speelbeestjes en dingetjes.

Deskundig toezicht

Voltooide opleiding Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit, 10 jaar ervaring als dierenartsassistente en 22 jaar ervaring in het eigen kattenpension. Betty en dochter Demi houden zielsveel van katten, laten ze in hun waarde en respecteren het natuurlijke gedrag van katten.

Reserveren

Ga naar ons boekings-formulier om een plekje te reserveren in ons kattenpension en naar ons wijzigings-formulier om uw reservering te wijzigen. Een geldige enting tegen katten- en niesziekte is vereist en moet tenminste twee weken voor aankomst worden gegeven. Binnenkatten die meer dan een jaar niet zijn geënt dienen een herhaling (booster) te krijgen. Deze booster is niet nodig voor buitenkatten. De niesziekte enting is 1 jaar geldig, de kattenziekte enting is 3 jaar geldig. Katers dienen te zijn gecastreerd vanaf 7 maanden. Katten dienen ontvlooid en ontwormd te zijn. Kattenpaspoort meenemen bij het brengen. Betaling bij brengen. PINNEN MET MAESTRO- EN V-PAY kaarten IS GRATIS. Credit Card pinnen kan ook, maar met een toeslag van 2,5%.

Voor meer informatie, klik hier.

Betty’s Kattenhotel video’s:

Kattenpension foto’s:

Meer foto’s – Speelse gedeelte
Meer foto’s – Rustige gedeelte
Meer foto’s – Binnenverblijven