Kleinschalig. Persoonlijke zorg. Liefde en aandacht voor uw kat.

Vlakbij Amsterdam. Persoonlijk: geen stagiaires of andere wisselende krachten. Wij wonen bij ons hotel, dus ook ’s nachts toezicht. Een droomvakantie voor uw kat(ten). De hele dag binnen of in de buitenren wandelen, klimmen, spelen, slapen en lekker eten. 3 afdelingen: Speelse kattenafdeling, rustige en oude kattenafdeling, huiskamerverblijven voor katten die apart moeten.

Vakantie voor katten

holiday cat beach square croppedBetty’s kattenhotel biedt uw kat een echte kattenvakantie. Uw kat wordt door ons in de watten (kussentjes, kleedjes en knuffelbeestjes) gelegd en vertroeteld met lekker eten. Sinds 1994 is ons kattenhotel voor veel kattengasten een vast vakantieoord geworden en zij voelen zich hier helemaal thuis.

Persoonlijk

cat-strokeWij vinden het belangrijk om uw kat zo persoonlijk mogelijk te verzorgen. Daarom maken wij geen gebruik van stagiaires of andere wisselende krachten en houden wij het pension kleinschalig. Ook in het hoogseizoen nemen wij een beperkt aantal gasten aan.

Team

img_1922-kleinNaast Betty, haar man Pieter, dochter Demi en vaste hulp en kattenknuffelaar Kyra, helpt ook Hetty (foto) elke dag heel goed in het kattenhotel.

Lekker eten

etenHet “lopende kattenbuffet” is bij ons de hele dag geopend met 10 verschillende smaken kwaliteitsbrokjes van Royal Canin, ProPlan en Hill’s. Katten met een andere smaak bieden wij verschillende alternatieve menu’s zoals Gourmet Gold en andere natte voeders.

Nooit in een hok

Scratching-Post-For-Kittens squareWij geven uw kat vrijheid en gaat nooit in een hok. Gewoon altijd lekker rondlopen, spelen en uitrusten in één van de vele knusse mandjes met kussentjes, in de buitenren of in het verwarmde binnengedeelte.

3 afdelingen

Elke kat is anders en sommige katten hebben
speciale zorg nodig. Daarom is ons hotel opgedeeld in 3 gescheiden afdelingen. De “normale” speelse kattenafdeling, de rustige afdeling voor oude en schuwe katten en de huiskamerverblijven voor speciale gevallen en dieetkatten.

Speelplezier

cat playing squareVeel speelplezier met boomstammen om in te klauteren, trapjes, kattenspeelgoed, loopbruggetjes, krabpalen, loopplanken op verschillende niveaus en lekkere wegkruipmandjes om heerlijk in uit te rusten.

Gezellig, zacht, knus.

img_1477Kussentjes en kleedjes laten uw kat lekker zacht liggen. Knuffelbeestjes maken het gezellig en huiselijk.

Deskundig toezicht

bewijs-van-vakbekwaamheidVoltooide opleiding Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit, 10 jaar ervaring als dierenartsassistente en 22 jaar ervaring in het eigen kattenpension. Betty houdt zielsveel van katten, laat ze in hun waarde en respecteert het natuurlijke gedrag van katten.

Reserveren

cat reservation squareGa naar ons reserverings-formulier om te reserveren en naar ons wijzigings-formulier om uw reservering te wijzigen. Een geldige enting tegen katten- en niesziekte is vereist en moet tenminste twee weken voor aankomst worden gegeven. Binnenkatten die meer dan een jaar niet zijn geënt dienen een herhaling (booster) te krijgen. Deze booster is niet nodig voor buitenkatten. De niesziekte enting is 1 jaar geldig, de kattenziekte enting is 3 jaar geldig. Katers dienen te zijn gecastreerd vanaf 7 maanden. Katten dienen ontvlooid en ontwormd te zijn. Kattenpaspoort meenemen bij het brengen. Betaling bij brengen. ALEEN PINNEN MET MAESTRO IS GRATIS. V-Pay en Credit Cards hebben een toeslag van 2,5%.

Meer informatie vindt u hier.